Träna på Härnösands Simhall

Oavsett vilken träningsform du väljer kan vi tillgodose dina behov. Kombinationen bad och gym uppskattas av många.

PT-Challenge

Utmana dig själv i form av cirkelträning i stationsform där en utbildad instruktör leder/peppar dig igenom passet.

Yin yoga

Yinyoga, denna ljuvliga yogaform där vi vilar oss in i positionerna och kommer åt kroppens bindväv. Det bästa med yinyoga är att det faktiskt passar alla, oavsett ålder eller fysik. Yinyoga handlar om att anpassa rörelsen efter din egen förmåga och kropp. Den utförs långsamt, mjukt och kravlöst. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg.

3D-träning

3D-träning är funktionell träning där vi arbetar efter individens rörelsemönster och funktion i kroppens tre rörelseplan(framåt/bakåt, sidled och rotationer)
3D-träning passar alla, oavsett om målet är att träna for hälsa, prestation, skadeförebyggande eller för att bli skadefri.

Spinning

Spinning är en cykelträning i grupp till musik. Roligt. enkelt och skonsamt. Du anpassar själv belastningen efter din egen förmåga. Du arbetar med kroppens största muskelgrupper (benen. baken) vilket gör att du förbrukar väldigt mycket energi och förbättrar din kondition snabbt.

AquaFys

Vattenspinning sker i bassäng som är tillräckligt djup att man kan träna utan att nudda botten med fötterna. Med trampande cykelrörelser i vattnet förflyttar man sig i cirkel och längder för att få upp pulsen till bra träningsnivå.

Vattengymnastik

Vattengymnastik är en skonsam träningsform som bl.a. passar äldre och gravida kvinnor. Vatten gör att du känner dig upp till 90 procent lättare än vad du normalt skulle göra. Det innebär att när du börjar hoppa eller springa i vattnet registrerar din kropp inte samma nivåer av stress som du normalt skulle uppleva som du gör dessa saker på land.

Spinnpump/core

Spinnpump/core innehåller Spinning i 30 minuter, pump i 30 minuter, core i 12 minuter och med en avslutande stretching.

Zumba

Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är enormt populär i hela världen.

Pilates

Pilates är en träningsform som utförs med långsamma rörelser. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt. Man kombinerar styrketräning, stretching och yoga. Pilates kan vara, till skillnad från vad många tror, väldigt fysiskt krävande om det görs på rätt sätt.

Functional training

Ett härligt pass där vi med vår kroppsvikt varvar styrka med kondition, koordination och balans.

Rörlighetsträning

Rörlighetsträning i någon form passar alla! Du jobbar samtidigt med rörlighet, balans, flexibilitet och styrka. Allt till ljudet av vibrerande musik (Samba och Bossa Nova). Det finns många fördelar med rörlighetsträning, bl.a. förebygger det skador, förbättrar hållningen och ökar det allmänna välbefinnandet.

För mer information och frågor

Härnösands Simhall

Telefon: 0611-12 000

E-post: reception@harnosandssimhall.se