Välkommen till Udden Bistro på Härnösands Simhall

Vi serverar vällagad lunch, fika och snacks. Udden Bistro finns i Härnösands Simhall, följ oss på Facebook för erbjudanden och meny.

Meny och öppettider på Udden

Från och med 22 januari har vi öppet måndag-onsdag 11-17, torsdag 8-17 och fredag 9-17. Lördagar och söndagar är det öppet 10-15.

Vi serverar vi inte längre dagens lunch på Udden men du kommer alltid att hitta lättare måltider, smörgåsar och andra mellanmål bland det vi erbjuder. 

Välkommen in!

 

""

Stora bassängen

Bassängen är en 25-metersbassäng med sju banor, en vattenrutschbana, 5-meters hopptorn, 1- och 3-meterstrampolin. Bassängbotten är sluttande , den grunda sidan är 1,1 meter djup och den djupa delen är 3,9 meter djup.

Bassängen är idealisk för motionssimning och vattenträning, men har även öppet för lek med flytleksaker och flottar på fem av banorna emellanåt.
Här är vattnet 27 grader.Barn som badar

Mellanbassängen

Bassängen används till simskolor av olika typer, babysim, vattenlek för de yngre, vattenyoga. Det finns en liten rutschkana. Här är vattnet 32 grader, när vi har babysim höjer vi temperaturen till 34 grader.Äventyrsland för de små barnen

Plasken – ett äventyrsland för de små badarna

Här finns tre olika bassänger med varierande djup, små vattenfall, en grotta, båtbrygga och en kungatron. Allt i en fantastisk vacker miljö med gott om bord och sittplatser.

Här är vattnet 34 grader, en idealisk temperatur för små barn. I denna bassäng låter vi barn med målsman bada. Simkunniga hänvisas till de andra bassängerna.Vi öppnar hopptornet på söndagar!

Söndagar kl 12:00 – 14:30 har vi hopptornet öppet. Under denna tid kan man ej motionssimma.

För tillfället har restaurangen på simhallen stängt. Ni är välkommen att ta med eget fika, det finns micro ifall ni vill värma mat.

Kommande evenemang på Udden


Abonnera Udden

Vill du abonnera Udden för mat och dryck tillsammans med kollegor, kunder, släkt eller vänner? Kontakta oss på telefon 0611-250 32 eller genom ett meddelande till pernilla@harnosandssimhall.se.

Klicka på länken för att se vår loungemeny

Jul på Udden

Abonnera Udden i juletider.

Jultallrik med julskinka, tre sorters sill, gräddfil och potatis, samt köttbullar med rödbetssallad, gravad lax med hovmästarsås och ägghalva med majonäs och räkor. Knäckebröd med smör och ost. 299 kr per person. Dryck tilkommer. Minsta bokning 20 personer.

Önskar ni utöka jultallriken eller vill ni äta något annat än julmat? Vi löser det på förfrågan.

Kontakta oss på telefon 0611-250 32 (dagtid)eller genom ett meddelande till pernilla@harnosandssimhall.se.

 

 

 

Mat och dryck på Stillery Spa & Relax

Önskar du något att äta eller dricka i samband med ditt besök på relaxen? Under Uddens öppettider är du välkommen ner till oss för att beställa. Vi levererar din mat upp till relaxen.

Under övriga tider löser vi mat och dryck enligt överenskommelse.

Hör av dig till oss med dina önskemål. 0611-250 32 eller pernilla@harnosandssimhall.se.

För mer information om Udden Bistro

Härnösands Simhall

Telefon: 0611-12 000

E-post: reception@harnosandssimhall.se