Träna på Härnösands Simhall

Oavsett vilken träningsform du väljer kan vi tillgodose dina behov. Kombinationen bad och gym uppskattas av många.

Gruppträning

""

Stora bassängen

Bassängen är en 25-metersbassäng med sju banor, en vattenrutschbana, 5-meters hopptorn, 1- och 3-meterstrampolin. Bassängbotten är sluttande , den grunda sidan är 1,1 meter djup och den djupa delen är 3,9 meter djup.

Bassängen är idealisk för motionssimning och vattenträning, men har även öppet för lek med flytleksaker och flottar på fem av banorna emellanåt.
Här är vattnet 27 grader.Barn som badar

Mellanbassängen

Bassängen används till simskolor av olika typer, babysim, vattenlek för de yngre, vattenyoga. Det finns en liten rutschkana. Här är vattnet 32 grader, när vi har babysim höjer vi temperaturen till 34 grader.Äventyrsland för de små barnen

Plasken – ett äventyrsland för de små badarna

Här finns tre olika bassänger med varierande djup, små vattenfall, en grotta, båtbrygga och en kungatron. Allt i en fantastisk vacker miljö med gott om bord och sittplatser.

Här är vattnet 34 grader, en idealisk temperatur för små barn. I denna bassäng låter vi barn med målsman bada. Simkunniga hänvisas till de andra bassängerna.Vi öppnar hopptornet på söndagar!

Söndagar kl 12:00 – 14:30 har vi hopptornet öppet. Under denna tid kan man ej motionssimma.

För tillfället har restaurangen på simhallen stängt. Ni är välkommen att ta med eget fika, det finns micro ifall ni vill värma mat.

Gruppträning

Gör din träning mer effektiv genom att träna i grupp med instruktör! Vi har mängder av pass med instruktörer som inspirerar och motiverar dig att prestera på topp. Tillsammans blir det mycket roligare! Vi har något som passar alla – gammal som ung, nybörjare som erfaren.

Våga prova dig fram och hitta dina favoriter.

Information:

Boka här

Priser

Passbeskrivning

 

Regler vid bokning

Bokning
Du kan boka passen från 10 dagar innan och till 5 minuter innan passen börjar. Du kan ha totalt 5 bokningar samtidigt och endast 1 bokning per pass/person. Du kan boka och avboka pass på två olika sätt, antingen via länken på vår hemsida eller via receptionen. Tänk på att om du ringer till anläggningen under högtryck är det är inte säkert att någon i receptionen hinner svara i telefonen så vi rekommenderar att du använder hemsidan.

Avbokning

Avbokning av träningspass ska göras senast 1 timme innan passets start. Oanvänd plats gör att du får en varning. Vid tredje(3) varningen låses ditt kort för vidare bokning. Kortet kan aktiveras igen hos oss till en kostnad av 300 kr.

Det är väldigt viktigt att du avbokar din plats om du inte kan komma så att de som står i kö får chansen att gå på passet. Gör du inte det så får du en varning. Vi tillämpar 5 minuters regeln d.v.s. har du inte checkat in fem minuter före passet tappar du din plats och får en varning.

Incheckning

För att din bokning ska gälla måste du ha passerat ingångsspärren innan klassen startar annars dras ett klipp eller att du förlorat din plats och det räknas som en missad avbokning. Du blir avprickad på pass när du kliver in igenom spärren! OBS! gäller dig som bokat via nätet. Har du bokat din plats via receptionen måste personalen i receptionen pricka av dig.

Väntelistan

Om ett pass är fullbokat så kan du ställa dig på väntelistan. Om någon bokar av sig så flyttas du automatiskt upp till en fast plats så därför är det viktigt att även boka av om du står på väntelistan. Flyttas du upp till en fast plats så får du e-post om detta. Väntelistan slutar fungera en timme innan passets start.

Problem vid inloggning?

Du får hjälp med inloggning på 0611-12 000 eller reception@harnosandssimhall.se

Med det här bokningssystemet vill vi underlätta för dig att boka dina träningspass och bokningsreglerna kommer att utvärderas kontinuerligt. I Härnösands Simhalls entré finns en kunddator som du kan nyttja för att boka dina pass och kontrollera ditt kort.

Övrigt

Vi reserverar oss för schemaändringar under säsongen.

Obs! Köpt kort återlöses/fryses ej.

Medlemskapet hos oss ger tillgång till vårt aktuella utbud av träningsmöjligheter. Aktuella medlemsförmåner och erbjudanden finns här på hemsidan. Härnösands simhall kan inte garantera plats i vald träningsaktivitet som genomförs i grupp, där deltagarantalet eller tillgången är begränsad. Därför kan vi inte garantera att det alltid är det pass som körs som står på schemat. Vi förbehåller oss rätten att dra ner antalet pass vid röda dagar, storhelger, lov samt under perioden maj – augusti. Vår förhoppning är dock att aldrig behöva ställa in något pass på grund av sjukdom. Vid lågsäsong, under sommar och vissa helger, råder begränsningar gällande öppettider och aktiviteter. Härnösands simhall har rätt att ändra utbud och öppettider.